AKCIJA LIMITIRANIH MODELA -30%

Kamini za dnevno sobo na bioetanol za vrhunsko doživetje

Kamini postajajo vse bolj priljubljeni. Želja imeti lastno ognjišče znotraj svojega doma je stara toliko kot človeštvo in v modernih časih lahko to željo enostavno potešite s kamini za dnevno sobo. Le-te je mogoče postaviti tudi vse druge prostore, jih vgraditi v kopalnico, ali z njimi popestriti poletno zabavo na vrtu. Z njimi v dom vnesete čarobnost živega ognja, ki ljudi združuje že tisočletja in se ne bo izgubila ne glede na napredek in razvoj sodobnega časa.

Lahko pa napredek prinese revolucionarne novosti, ki približajo možnost postaviti kamin za dnevno sobo prav vsakemu, ki si ga želi – ne glede na to, ali ima v svojem domovanju vse potrebno, kar se za to zahteva, od dimnika do pravega priključka, dovoda zraka od zunaj in posebnega prostora za drva.

Sodobni kamini za dnevno sobo na bioetanol, ki pričarajo romantiko odprtega ognja v stanovanju, za kamin cena pa je zaradi hitre in preproste vgradnje veliko nižja od vsakega drugega, za katerega potrebujete drva. Vrhunske kamine z montažo vam nudimo v podjetju Euris d. o. o., kjer imamo svojo blagovno znamko Ekokamini, poleg njih pa vam nudimo tudi vse ostale dodatke, ki bodo vaš dom naredili še prijetnejši.

Kamin za dnevno sobo

Talni, stenski ali kotni kamin na bioetanol vnese v prostor občutek razkošja

Kamini za dnevno sobo na bioetanol postajajo vse bolj priljubljeni, ponudba pa je vse bogatejša. Prav vsak lahko najde zase pravo obliko in velikost, saj so lahko ti talni, samostoječi, lahko se vgradijo v odprtino v steni, lahko pa se odločite za kotno izvedbo, ki je še posebej zanimiva, ker je ogenj viden z več zornih kotov in ponuja posebno optiko gorenja. V vsakem primeru vnese talni, stenski ali kotni kamin na bioetanol, s pravim ognjem in vrhunskim estetskim videzom, v prostor ne le toplino, ampak posebno razkošje, ki ne zahteva posebnega truda in dela – ogenj le prižgete in to je to.

Kotni kamin z montažo v kot stene bo v hipu, ko boste prižgali ogenj, postal središče dogajanja in bo ustvarjal zelo prijetno vzdušje, ki se mu ne boste mogli več odreči. Tudi cene kaminov so zelo dostopne, odvisne so od velikosti in izvedbe. Med modeli, si lahko izberete takšnega s sprednjim steklom ali brez njega in z različno kapaciteto gorilnika. Ohišje je izdelano iz barvanega jekla. Izdelajo pa vam tudi kamin za dnevno sobo, vrt ali teraso po meri in po vaših željah.

Tako je, izdelke posebne oblike lahko postavite na vrt ali teraso za popolno druženje ob ognju. Si želite kamin za dnevno sobo ali teraso, pa menite, da nimate dovolj prostora? Pri nas imamo pravi odgovor: mini model, ki ga lahko postavite tako rekoč kamorkoli – na polico, na tla, na omarico, na klubsko mizico …

Kamini za dnevno sobo

Kamini cene, kako deluje bioetanol in kaj sploh to je

Kolikor se sliši neverjetno, za delovanje kamina na bioetanol ne potrebujete dimnika, nobene napeljave, nobenih drv ali dodatkov za podkuriti, le v posebno posodico v kaminu vlijete bioetanol in ga prižgete z dolgim vžigalnikom. Ko želite ogenj ugasniti, samo zaprete dotok bioetanola.

Pri gorenju bioetanola ne nastajajo dim ali saje, ni neprijetnega vonja in ni treba odnašati pepela ven, na mrzlo. Bioetanol je izdelan trajnostno in biološko, iz alkohola, ki ga proizvedejo iz žita, krompirja ali sladkornega trsa. Pri gorenju nastajata voda in ogljikov dioksid, in če imate sobne rastline, ga bodo te z lahkoto predelale v kisik.

Ker kamini za dnevno sobo na bioetanol ne proizvajajo strupenih plinov in ne onesnažujejo okolja tako kot tisti na drva, veljajo za zeleno alternativo klasičnim kuriščem. V podjetju smo izdelali svoj lasten bioetanol z imenom Ekonol, ki ga lahko dobite z različnimi vonji in jih prilagajate letnemu času, posebnemu dogodku... Ob porabi 1 litra goriva, boste lahko ob gorenju uživali do 3 ure.

Ker pa se pri vsakem gorenju porablja kisik, je priporočljivo prostor, v katerem boste zakurili, vsake toliko časa prezračiti (kar je priporočljivo tudi pri vseh drugih načinih kurjenja), pri tem pa je treba paziti, da ne ustvarite prepiha, ki bi lahko ogenj ugasnil. Da bi preprečili morebitno nesrečo, lahko gorivo dolijete šele 15 minut po tem, ko ste kamin ugasnili, ni pa nujno, saj je izdelek varen tudi v nasprotnem primeru.

Kamini za dnevno sobo

Kamin na bioetanol prvenstveno ni namenjen ogrevanju

Ti sodobna izvedba kurišča za različne prostore sicer ustvarjajo toploto, okrog 3 KW, tako da so primerni za dogrevanje prostorov ali ogrevanje ob hladnih večerih v prehodnem času, ne morejo pa služiti kot osrednje ogrevalno telo v zimskih mesecih. Kljub temu, pa oddajajo nekaj toplote in že sam psihološki učinek ob prisotnosti odprtega ognja, vpliva na ljudi, da se dobro in prijetno počutijo.

Čudovito oblikovan talni ali kotni kamin prvenstveno ni namenjen ogrevanju, ampak ustvarjanju prijetne atmosfere in kot zelo uporaben estetski okras stanovanja, poslovnega prostora, recepcije, hotelskih restavracij... Zaradi nizke cene kaminov in možnosti vgradnje kamorkoli, je dostopen vsakomur in primeren za vsako domovanje, tudi če je to majhno.

Kamini cene

Kako je pri sodobnih kaminih z montažo

Zelo hitra in nezahtevna montaža je še ena prednost sodobnih kaminov. V podjetju Euris d. o. o., glede svojih kaminov pri montaži svetujemo, da vam ga vgradi strokovno usposobljen montažer, če pa ste dovolj spretni, ga lahko vgradite sami ob pomoči še vsaj ene osebe. Odvisno od modela, ampak večinoma je edino delo, ki ga boste imeli z njegovo postavitvijo odpiranje embalaže in organiziranje primernega prostora za postavitev.

Cena kaminov je veliko ugodnejša od ostalih tudi zaradi montaže, saj z njo ne boste imeli dodatnih stroškov, razen če se boste odločili za vgradno različico. Talni model je namreč samostoječ in ga hitro postavite, za stenske modele, kamor spada kotni kamin, pa je treba v steni pripraviti odprtino, v katero ga obesite na vijake.

V podjetju vam za svoje izdelke zagotavljamo garancijo za brezhibno delovanje. Vsekakor boste z kaminom zadovoljni, saj bo v vaš dom prinesel novo dimenzijo bivanja.

Oglejte si našo spletno stran, kjer boste našli najrazličnejše izvedbe, primerne za vse prostore vašega doma. Prav tako so na voljo vrtni kamini, ki so v bistvu enaki, kot notranji, le postavite ga na teraso ali balkon. Če imate vprašanja, nas pokličite, radi se bomo odzvali in vam svetovali.

Dnevna soba - kamini