AKCIJA LIMITIRANIH MODELA -30%

Samostoječi kamini, talni ali kotni, enostavno pričarajo toplino in udobje v vaš dom

Samostoječi kamini nudijo vašemu domu poseben čar in toplino. Njihova velika prednost je enostavnost montaže, saj ne potrebujejo nobene posebne vgradnje v vaše stanovanje. Preprosto se postavijo na najbolj primeren prostor v vaši dnevni sobi, kuhinji, spalnici, pokriti terasi in že vam nudijo prijeten kotiček za sproščanje in druženje. Njihova sodobna oblika popestri vaše bivališče, da zasije z novim sijajem.

 Za samostoječe eko kamine se uporablja gorivo bioetanol, ki je proizvedeno okolju prijazno, iz obnovljivih virov. Pri izgorevanju ne proizvajajo nobenega dima, pepela ali saj. Tako je vaš prostor poleg občutka domačnosti in topline tudi čist in varen. Zrak pa se lahko celo odišavi z aromatiziranim bioetanolom.

Samostoječi kamini

Talni kamini posodobijo videz poslovnega prostora ali domačega okolja

Talni kamini so čudovita ideja za osvežitev in popestritev pisarne, restavracije, recepcije ali

drugega poslovnega prostora. Nase pritegnejo pogled s svojim čudovitim modernim videzom, v prostor pa vnesejo toplino in diskretno svetlobo. Njihova velika prednost je tudi ta, da se  lahko enostavno premaknejo na drugo mesto ali v drug prostor, kjer jih pač potrebujete in to brez nepotrebnih gradbenih del ali stroškov.

Poleg čudovite popestritve vašega poslovnega prostora ali doma so talni kamini zelo praktični za ogrevanje oziroma dogrevanje v pomladnem ali jesenskem času, ko kurilna sezona še ni v polnem razmahu. Ogrevalna moč je odvisna od modela oziroma gorilnika. Na voljo je ogromno različnih modelov, seveda pa se lahko oblika in dimenzija prilagodi potrebam in željam kupcev.

 

Kotni kamin lahko ustvari čudovit ambient med dvema prostoroma

Kotni kamin je prava rešitev za večja, moderna stanovanja, saj se lahko vgradi tako, da ga občudujemo z dveh strani. Tako nas na primer pogled nanj razveseljuje pri ustvarjanju v kuhinji, hkrati pa nudi pomirjajočo toplino za sproščanje v dnevni sobi. Narejen je tako, da se namesti v kot stene in na tak način s svojim videzom polepša velik del vašega bivališča. Zaradi uporabe ekološko čistega bioetanola in s tem povsem brez neprijetnih vonjav ali ostankov gorenja se lahko umesti v vsak prostor, tudi v kopalnice ali spalnico.

Odločitev zanj je odlična ideja, kadar želite maksimalno izkoristiti vsak kotiček v svojem domu. Pozornost nase lahko pritegne na prehodu iz enega v drug prostor in tako naredi prijetno in harmonično vzdušje. V primerjavi s klasičnimi kamini zavzame manj prostora, saj ni potrebno imeti posebnega mesta za shranjevanje drv ali čiščenje pepela. Prav tako ne potrebujejo dimnika in s tem prihranijo tudi pri stroških dimnikarskih storitev.

Talni kamini

 

Kamini na drva za nostalgične občutke

Kamini na drva so predhodniki ekoloških gorilnikov. Marsikdo se kljub prednosti grelnih teles, ki uporabljajo ekološka goriva, vseeno odloči za ogrevanje s trdimi gorivi. Morda je razlog v nostalgičnem občutku, ki ga vzbuja prasketanje gorečega lesa. Vendar pa biogoriva ustvarijo pravi ogenj, hkrati pa so ekološko povsem čista in tako povsem nadomestijo kamine na drva.

Kot je bilo že omenjeno, ne povzročajo nobenih skrbi glede neprijetnega dima ali saj. Prihranijo vam stroške čiščenja dimnika, hkrati pa ne umažejo bivalnih prostorov s pepelom. Umestijo se lahko praktično povsod, kjer to želite. Potrebujejo manj prostora v primerjavi s klasičnimi na trda goriva, saj uporabljajo ekološko prečiščeno tekoče gorivo. Izvedba je možna v najrazličnejših oblikah in dimenzijah, po željah stranke. Izdelani so iz trpežnih, modernih materialov, ki so enostavni za vzdrževanje. Kapaciteta gorilnika je odvisna od velikosti ogrevalne površine. Skratka, visoka kvaliteta za ugodno ceno, čisto izgorevanje in atraktiven izgled so razlogi, da je odločitev za nakup kamina Euris d.o.o. prava rešitev za oplemenitenje vašega doma.

Keramična drva