RAZPRODAJA OMEJENIH MODELOV -30%

Eko kamini v trenutku izboljšajo razpoloženje v katerem koli prostoru

Eko kamini so moderni in okolju prijazni kamini na bioetanol, ki so primerni tako za notranje kot zunanje prostore. So estetskega videza in ustvarjajo odlično atmosfero. Doma pričarajo občutek domačnosti in topline, na vrtu ali terasi pa poskrbijo za kanček romantike in tako polepšajo večerna druženja. Blagovna znamka Eko kamini zajema različne vrste kaminov, med njimi: stenske, talne, vgradne, okrasne, kotne, mini in vrtne eko kamine. Izdelajo jih lahko tudi po meri stranke. Njihovi kamini so vrhunske kakovosti in na voljo po ugodnih cenah.

Vsi njihovi izdelki delujejo na bioetanol – to je ekološko gorivo, ki mu lahko dodamo tudi dišavo in tako še dodatno izboljšamo vzdušje v prostoru. Montaža in vzdrževanje eko kaminov sta enostavna – nikoli več vam ne bo treba odnašati pepela in čistiti prahu. Ti moderni eko kamini za svoje delovanje ne potrebujejo dimnika. Izdelani so iz kvalitetnih in vzdržljivih materialov estetskega videza.

Eko kamini

 

Stenski kamin – eleganten dodatek vašemu domu ali poslovnemu prostoru

Stenski kamini polepšajo notranjost slehernega prostora. So elegantni, minimalistični in prijetno grejejo. Namestimo jih lahko kamor koli – v dnevno sobo, kuhinjo, celo kopalnico. Primerni so tudi za uporabo v poslovnih prostorih, kot so restavracije, bari, recepcije in drugi večji prostori. Vgradnja stenskega kamina ni zahtevna, še zlasti če gre za nadometni kamin.

Stenski kamini so izdelani iz barvanega jekla, pogosto se jim doda tudi zaščitno steklo. Na voljo so v različnih dimenzijah. Za večje prostore so primerni večji kamini z zmogljivejšim gorilnikom. Priljubljen minimalistični stenski eko kamin je Dey-X revolution, ki v prostor prinaša svojevrstno eleganco. Impozanten eko kamin Dunaj pa je zaradi svojih večjih dimenzij idealen za večje prostore.

Stenski eko kamini

 

Talni kamin – preprosta montaža in takojšnja uporaba

Če bi radi svoj kamin začeli uporabljati še isti trenutek, ko ga pripeljete domov, je prava izbira talni kamin na bioetanol. Je samostoječ, nezahteven za uporabo, pa tudi njegova montaža je enostavna. V vaš dom bo vnesel prijetno toplino in dobro razpoloženje. Talni eko kamini so na voljo v različnih velikostih in izvedbah. Izbirate lahko med ravnimi ali zaobljenimi linijami ter klasičnim ali bolj minimalističnim slogom.

Ljubiteljem tradicije priporočamo ekokamin Varšava v barvi lesa ali Augy in Novy v beli barvi s pridihom antike. Ekokamin Dallas je odlična izbira za pristaše čistih in modernih linij. Če obožujete trendovske in organske oblike, pa se lahko odločite za ekokamin Elite, ki bo postal glavna zvezda na vašem vrtu in terasi. Privlačna izbira za zunanje prostore je manjši ekokamin Ljubljana. Vrtni kamini so priljubljeni, ker jih lahko prestavimo na poljubno mesto. Talni kamini vas bodo ogrevali v jesenskih in zimskih mesecih, v preostalem delu leta pa bodo nepogrešljiv ambientalni dodatek.

Talni eko kamini

 

 

Moderni kamin – okrasni kamin kot dobrodošla popestritev vašega doma

Moderni kamini so trendovsko oblikovani in primerni za opremljanje vseh prostorov. So zanimivih oblik in izdelani iz visokokakovostnih materialov. Okrasni kamin je lahko narejen povsem po željah stranke. Po izdelavi tehničnega načrta po predlogu klienta sta na vrsti izdelava in dostava kamina po meri. Če ste si zaželeli moderni eko kamin po svoji meri, stopite v stik s ponudnikom na 041 353 051 ali info@ekokamini.eu.

 

Kamin na bioetanol – vrtni eko kamini in kamini za notranje prostore

Kamini na bioetanol so odlična izbira za vse, ki prisegajo na okolju prijazne načine ogrevanja. Vrtni in ostali kamini znamke Eko kamini uporabljajo Ekonol, to je bioetanol njihove lastne znamke. Zanimanje za kamine na bioetanol narašča, saj so cenovno ugodnejši od klasičnih, enostavnejši za montažo (tudi v manjše prostore) in nezahtevni za vzdrževanje. Njihova prednost je tudi ta, da poleg kamina ni potrebno imeti še prostora za shranjevanje drv. Če želite polepšati svoj vrt ali stanovanje, ne da bi bilo za to potrebno odšteti celo premoženje, se odločite za kvalitetno blagovno znamko Eko kamini. V njihovi široki ponudbi so moderni kamini za vrt, dnevno sobo, kuhinjo in večje poslovne prostore.