RAZPRODAJA OMEJENIH MODELOV -30%

Kamini po meri

Iščete kamin za ustvarjanje prijetnega ambienta, pa nikakor ne najdete oblike ki si jo želite? Naše podjetje vam ponuja izdelavo kaminov na bioetanol po meri - torej po vašem okusu in načrtih. Ob celotnem postopku bo z vami naša ekipa, ki bo poskrbela, da boste zadovoljni s končnim izdelkom. Kamin po meri je odlična izbira za popestritev gostinskega obrata, hotela ali pa vaše dnevne sobe.

 

Izdelava kamina po meri poteka v 4 korakih.

1. Vaše želje

Najprej nas kontaktirate preko e-maila (info@ekokamini.eu) ali mobitela (041 353 051). Prosimo vas, da nam čim bolj natančno razložite vaše želje, najlažje s skico ali načrtom. Tako bomo lahko najhitreje našli najboljšo rešitev za vas. V primeru vprašanj vam je naša prijazna ekipa vedno na voljo za svetovanje.

Kamin v ambientu ter načrt

 

2. Izdelava načrta

V drugem koraku za vas izdelamo tehnični narčt sestava kamina na podlagi vaših informacij. V primeru, da gre za večji element, ki vključuje kamin, naredimo tudi skico celotnega elementa.

Tehnična skica kamina

 

3. Potrditev načrta in usklajevanje

V naslednjem koraku vam pošljemo načrt vašega kamina po meri. Na podlagi vaše povratne informacije načrt še dodatno izpopolnimo. Ko ste zadovoljni z vašim kaminom, potrdite načrt in mi se lotimo naslednjega koraka.

 

4. Izdelava kamina ter dostava

Naša izkušena ekipa bo izdelala načrtovan kamin z visoko mero natančnosti. Kamin je izdelan v Sloveniji in je visokokakovosten produkt. Sledi transport kamina do vaše lokacije na dogovorjen način.

 

Izdelan kamin