RAZPRODAJA OMEJENIH MODELOV -30%

Kamini na bioetanol za popestritev notranjih ali zunanjih prostorov

Kamini definitivno spadajo med tiste stvari, ki ne bodo nikoli odšle iz mode – toplota in ambient, ki ju zagotavljajo okrasni kamini, vsakemu prostoru pridodata tisti ključen ščepec elegance in domačnosti. Nič ni boljšega od posedenja pred toplim prasketanjem plamenov v hladnejših mesecih ali pa ustvarjanja romantičnega ambienta, ob kateremu lahko pogledate svoj najljubši film.

V zadnjih letih so moderni kamini na bioetanol vedno bolj popularna izbira med kupci, saj imajo številne prednosti pred njihovimi klasičnimi verzijami. Kamin na bioetanol se poganja na etanolno gorivo, zato za njega ne potrebujete lesa in kar je še pomembneje - lahko se vgradi kar brez dimnika. Gre torej za zelo prilagodljiv izdelek, ki je na voljo v številnih cenovnih razredih in različnih modelih – od stenskih in talnih kaminov, pa vse do čisto posebnih modelov ali takšnih, ki si jih naredite po meri.

Kamin na bioetanol

Stenski kamin in talni kamin – kateri je bolj primeren?

Talni kamin je primeren za manjše prostore, kjer nimate dovolj razpoložljive kvadrature, kamor bi lahko sicer pametno umestili večji in manj prilagodljiv izdelek. So tudi najbolj preprosti za montažo, saj je ta praktično neobstoječa. Uporabljati ga lahko začnete takoj po tem, ko ga doma vzamete iz paketa. Talni kamin je na voljo v večih izvedbah, tako da se bo lahko kar najbolje harmoniziral s prostorom, kamor ga želite postaviti. Prednost talnih modelov pa je tudi v njihovi prenosljivosti, saj ga lahko brez problema prenašate iz sobe v sobo.

Stenski kamin je tudi precej enostaven za montažo – vse kar morate narediti je, da ga pribijete na steno, kakor bi to naredili z televizijskim zaslonom. Ustvaril bo osrednjo točko, ki bo takoj pritegnila pogled vaših gostov. Tudi, če se odločite za stenski kamin, imate na voljo ogromno modelov, ki so prilagojeni za vsak prostor, ne glede na to, če želite opremiti dnevno sobo, spalnico, kuhinjo ali zunanje prostore.

Moderni kamini za vrt – vrtni eko kamini so okolju prijazna izbira

Vrtni kamini so odlična izbira, če želite vašo teraso spremeniti v prijeten prostor za dolga druženja s prijatelji in okusne večerje na prostem. Največja prednost, ki jo nudijo okrasni kamini na bioetanol, je njihova ekološkost – gre namreč za izdelek, ki je izjemno okolju prijazen. Bioetanol je obnovljiv vir, ki je ustvarjen iz rastlinskih stranskih proizvodov, ustvarja pravi ogenj brez dima, prav tako pa v zrak pa spušča manj škodljivih kemikalij, kakor druge vrste kaminov (kot npr. tisti na les, premog ali zemeljski plin).

Vrtni eko kamini bodo poskrbeli, da bo vaša terasa zaživela, tudi po tem, ko bo sonce zašlo. Kakor pri modelih za notranje prostore, lahko tudi pri vaših idejah o izgledu kamina za zunanje prostore izbirate med različnimi oblikami in velikostmi. Na voljo so vam samostoječi, jekleni, stekleni ali barvni moderni kamini za vrt ali teraso – lahko pa najdete tudi takšne, ki jih lahko po želji prestavite tudi v notranje prostore. Ker stil izbranega izdelka precej vpliva na videz in ambient vaše terase, je dobro premisliti, kaj bi najbolje služilo ambientu, ki ga želite pričarati na vrtu.

Okrasni kamini, ki bodo poživili vašo sobo!

Na spletni strani podjetja Euris d.o.o. si lahko ogledate široko ponudbo različnih modelov – med njihovo ponudbo se najdejo stenski, talni, vgradni, kotni, mini in vrtni kamini, če pa se zgodi, da vam nič od tega ne ustreza, pa vam izdelajo kamin po vašem načrtu in okusu. Če jih kontaktirate, vam bo njihovo prijazno osebje z veseljem svetovalo in pomagalo najti najboljšo rešitev. Tako boste brez večjega truda prišli do svojega modernega notranjega ali vrtnega eko kamina, s katerim boste polepšali prostor in v njemu izboljšali počutje in ambient.

Kamini na bioetanol