RAZPRODAJA OMEJENIH MODELOV -30%

Kamini za dnevno sobo za vse, ki jim je mar za okolje

Kamini za dnevno sobo so izvrsten način, da bivalni prostor spremenite v toplo, udobno domovanje, kjer boste z veseljem preživljali proste trenutke z družino in prijatelji. Je že res, da imajo klasična kurišča na drva svoj čar - prasketanje drv, vonj po lesu in prečudovit plamen, žal pa škodljive posledice uporabe prečudovitega ambienta, ne odtehtajo škode, ki jo s tem povzročamo naravi in sebi.

Tradicionalni kamini kot vir goriva uporabljajo les, ki ob gorenju v zrak oddaja visoko vsebnost trdnih delcev. Ti ob pomanjkanju prezračevanja, v zraku ostanejo več ur. Ob vdihovanju, očem nevidni delci prodrejo globoko v pljuča in krvni obtok, kar lahko s časom in ob vsakodnevni uporabi, privede do hudih zdravstvenih zapletov. Mednje sodijo astma, težave s pljuči in srčne bolezni. Da niti ne govorimo, kaj skozi dimnik spuščamo v okolje in kako s tem škodimo bodočim generacijam.

Trajnostno in naravno alternativo tradicionalnemu kaminu, predstavljajo EKO kamini, ki gorijo s pomočjo naravi prijaznega bioetanola. Ta je v zadnjih nekaj letih hitro nadomestil drva, saj uporabniku ponuja domačnost, ne da bi pri tem ogrožal zdravje in varnost ter škodljivo vplival na okolje.

Kamini za dnevno sobo

Kakšne prednosti prinašajo kamini za dnevno sobo na bioetanol

Kamini za dnevno sobo prinašajo številne prednosti, ki jih je nemogoče spregledati. Poleg tega, da ustvarijo romantično, prijetno vzdušje, zagotavljajo še:

  • Preprosto in hitro montažo

Kamini na bioetanol ponujajo preprosto namestitev. Na voljo so v najrazličnejših modelih in oblikah. Mnogi izmed njih omogočajo uporabo tako v notranjih prostorih, kot zunaj na prostem. Enostavno ga postavite na vrt ali teraso, ko si zaželite ustvariti posebno vzdušje ob romantičnih trenutkih, ali med domačo zabavo. Za delovanje ne potrebujejo dimnikov, prezračevanja ali plinovodov, zato je njihova montaža hitra – vzamete ga iz embalaže in postavite na mesto, kamor želite.

Razen, če se odločite za vgradno (stensko) ali kotno različico, boste morali pripraviti v steno luknjo, kamor bo ta pritrjen z vijaki. Pri tem naj vas ne skrbi, ne more priti do požara, saj so kamini tudi takšni uporabi prilagojeni in varni.

  • Uporabo okolju in zdravju prijaznega goriva

Se vam tradicionalni kamini zdijo prevelika odgovornost in vas skrbi za varnost zaradi isker in delcev, ki se pogosto znajdejo zunaj kurišča? Pa si vseeno želite kotni kamin? Bioetanol predstavlja odlično rešitev. Gre za biološko razgradljivo, večkrat prečiščeno, namensko gorivo, izdelano na naravi prijazen način.

Pridobivajo ga iz biomase, s fermentacijo sladkorja iz zrn žitaric in koruze, za njegovo proizvodnjo gojijo hitrorastoče trave. 1 liter obnovljivega vira goriva zagotavlja več kot dve in pol urni brezskrben užitek ob ognju. Čas gorenja je seveda odvisen še od regulacije ognja.

  • Pravi ogenj brez dima, saj in pepela

Kamin na etanol proizvaja pravi ogenj, čisto izgorevanje bioetanola pa preprečuje nastanek dima in vonjav. To dopušča ogrevanje prostora z ogrevalno močjo med 2 do 4 kW, ne da bi vas pri tem bilo skrbelo čiščenje saj, pepela ali prahu. Pozabili boste lahko na trenutke, ko morate iz prijetno toplega stanovanja ven po drva, ali do mesta kjer odlagate pepel. To ne bo več potrebno.

Kamini za dnevno sobo

Talni, vgradni, mini in kotni kamini v obsežni ponudbi podjetja  EURIS d. o. o

Kotni kamin je le en proizvod obsežne ponudbe EKO kaminov na bioetanol, ki jih izdelujemo v podjetju EURIS d. o. o.. Še razmeroma nov artikel je mogoče zaslediti v številnih domovih, hotelskih recepcijah, restavracijah in salonih. Zahvaljujoč njihovi sodobni zasnovi so primerni za prav vsak prostor, saj so estetski, sodobni in lepo sovpadajo z vsakim notranjim interierjem. V obsežnem naboru podjetja boste našli:

  • Kotne kamine

Ti so namenjeni montaži v stene. Vrhunsko kakovost in zanimiv dizajn odlikuje izredno dostopna cena. Želite v svoj dom vnesti nekaj minimalistične modernosti? Potem je kotni EKO kamin Dey fantastična izbira. Panoramski videz ter dvostranski pogled na ogenj bosta odlično dopolnila minimalistični dom z jasnimi linijami. Nimate dovolj prostora? Nič zato. Izberite nekoliko manjši in cenovno ugodnejši model Gagy.

  •  Talne kamine

Talni kamini, cene katerih so izjemno ugodne, so najbolj preprosti za montažo, saj je sploh ne potrebujejo. Vse, kar morate storiti, je, da kamin vzamete iz embalaže in ga postavite na želeno mesto. So nadvse vsestranski, saj ustvarijo lahkoten, prijeten ambient kamorkoli jih postavite. Pripravljate večerjo za prijatelje? Uporabite jih za popestritev jedilnice. Si želite le sproščujočega večera ob dobri knjigi? Zakaj ne bi z njimi vnesli nekaj domačnosti v na teraso.

  • Vgradne in stenske EKO kamine

Okrasni stenski kamini poživijo prostor ter ustvarijo pomirjujoče vzdušje. Kamini z montažo niso omejeni na dnevno sobo, saj so lahko vgrajeni povsod. Ne glede na to ali gre za recepcijo hotela ali kopalnico. Čeprav so kot nalašč za oblikovanje moderne notranjosti, brez večjih težav dopolnijo še druge stile notranjega oblikovanja, kot je rustikalni.

• Mini kamine

Vam primanjkuje prostora za kamin, a si ga neznansko želite? Nič lažjega. Izberite mini okrasni kamin, ki se izjemno poda na polico ali mizo. Nepogrešljivi pa so še ob druženju na terasi. Kompaktni in oblikovno izpopolnjeni mini kamini uporabniku omogočajo takojšnjo uporabo.

Kamini z montažo

Kamini cene, estetska dovršenost in prijaznost okolju vas bodo prepričali

Kamini za dnevno sobo poskrbijo za očarljiv in navdihujoč bivalni prostor. Ste si ogledali pestro ponudbo podjetja EURIS d.o.o., a niste našli pravega kamina za svoj dom? Ne skrbite, saj ponujamo izdelavo EKO kaminov po meri. Skozi celoten postopek vas bo vodila ekipa strokovnjakov. Ti bodo zagotovili, da bo končni izdelek zasnovan po vaših željah v skladu z vašimi potrebami.

Proizvodnja kamina poteka v štirih korakih. V prvem koraku boste ekipi s pomočjo fotografij, skic ali načrta zaupali svoje želje in zahteve. Drugi korak zajema izdelavo tehničnega načrta, tretji pa izpopolnitev le tega na podlagi povratnih informacij. Temu sledijo še potrditev načrta, v četrtem koraku pa izdelava kamina in dostava. EKO kamini so z visoko mero natančnosti ter v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, izdelani v Sloveniji.

Se sprašujete, koliko stanejo kamini Cene tistih po meri se razlikujejo od projekta do projekta. Vsak kamin je individualno zasnovan po željah naročnika, zato se razlikujejo glede na dimenzije, material in kompleksnost izdelave. Pri nas naročnikom zagotavljamo, da ne glede na to, kakšen kamin si zaželite, so naše cene še vedno konkurenčne. Cene kaminov v ponudbi si lahko ogledate na naši spletni strani, za dodatne informacije pa nas lahko tudi pokličete.

Kamini cene