RAZPRODAJA OMEJENIH MODELOV -30%

Kamini za dnevno sobo in cenovno ugodni kotni kamini z montažo

Kamini za dnevno sobo so izvrsten način, da bivalni prostor spremenite v toplo, udobno zatočišče. Res je, kamini na drva svoj čar imajo svoj čar. Prasketanje lesa, močan vonj in prečudovit plamen. Žal škodljive posledice uporabe prečudovitega ambienta ne odtehtajo. Tradicionalni kamini kot vir goriva uporabljajo les, ki ob gorenju v zrak oddaja visoko vsebnost trdnih delcev. Ti ob pomanjkanju prezračevanja v zraku ostanejo več ur. Ob vdihovanju očem nevidni delci prodrejo globoko v pljuča in krvni obtok, kar s časom privede do hudih zdravstvenih zapletov. Mednje sodijo astma, težave s pljuči in srčne bolezni. Trajnostno in naravno alternativo tradicionalnemu kaminu pa predstavlja eko kotni kamin. Bioetanol je v zadnjih nekaj letih hitro nadomestil drva, saj uporabniku ponuja domačnost, ne da bi pri tem ogrožal zdravje, varnost ali okolje.

 

Kamini za dnevno sobo

Kakšne prednosti prinaša kamin za dnevno sobo na bioetanol

Kamini za dnevno sobo prinašajo številne prednosti, ki jih je nemogoče spregledati. Poleg tega, da ustvarijo romantično, prijetno vzdušje, zagotavljajo še:

  • Preprosto in hitro montažo

Kamini na bioetanol ponujajo preprosto namestitev. Na voljo so v najrazličnejših modelih in oblikah. Mnogi izmed njih omogočajo uporabo tako v notranjih kot v zunanjih prostorih. Za delovanje ne potrebujejo dimnikov, prezračevanja ali plinovodov, zato je njihova montaža tudi hitra.

  • Uporabo okolju in zdravju prijaznega goriva

Se vam tradicionalni kamini zdijo prevelika odgovornost, a si vseeno želite kotni kamin? Bioetanol predstavlja odlično rešitev. Gre za biološko razgradljivo, večkrat prečiščeno namensko gorivo, izdelano na naravi prijazen način. 1 liter obnovljivega vira goriva zagotavlja več kot dve in pol urni brezskrben užitek ob ognju. Čas gorenja je seveda odvisen še od regulacije ognja.

  • Pravi ogenj brez dima, saj in pepela

Kamin na etanol proizvaja pravi ogenj, a čisto izgorevanje bioetanola preprečuje nastanek dima in vonjav. To dopušča ogrevanje prostora z ogrevalno močjo med 2 do 4 kW, ne da bi vas pri tem bilo skrbelo čiščenje saj, pepela ali prahu.

Kotni kamin

Talni, vgradni, mini in kotni kamini v obsežni ponudbi podjetja  EURIS d.o.o

Kotni kamin je le en del obsežne ponudbe eko kaminov na bioetanol podjetja EURIS d.o.o.. Še razmeroma nov artikel je mogoče zaslediti v številnih domovih, hotelih, restavracijah in salonih. Zahvaljujoč njihovi sodobni zasnovi so primerni za prav vsak prostor. V obsežnem naboru podjetja boste našli:

  • Kotne kamine

Ti so namenjeni montaži v stene. Vrhunsko kakovost in zanimiv dizajn odlikuje izredno dostopna cena. Želite v svoj dom vnesti nekaj minimalistične modernosti? Potem je kotni eko kamin Dey fantastična izbira. Panoramski videz ter dvostranski pogled na ogenj bosta perfektno dopolnila minimalistični dom z jasnimi linijami. Nimate dovolj prostora? Nič zato. Izberite nekoliko manjši in cenovno ugodnejši model Gagy.

  • Talne kamine

Talni kamini, cene katerih so izjemno ugodne, so najbolj preprosti za montažo, saj je sploh ne potrebujejo. Vse, kar morate storiti, je, da kamin vzamete iz embalaže in ga postavite na želeno mesto. So nadvse vsestranski, saj ustvarijo lahkoten, prijeten ambient kamorkoli jih postavite. Pripravljate večerjo za prijatelje? Uporabite jih za popestritev jedilnice. Si želite le sproščujočega večera ob dobri knjigi? Zakaj ne bi z njimi vnesli nekaj domačnosti v na teraso.

  • Vgradni in stenski eko kamini

Okrasni stenski kamini poživijo prostor ter ustvarijo pomirjujoče vzdušje. Kamini z montažo niso omejeni na dnevno sobo, saj so lahko vgrajeni povsod. Ne glede na to ali gre za recepcijo hotela ali kopalnico. Čeprav so kot nalašč za oblikovanje moderne notranjosti, brez večjih težav dopolnijo še druge stile notranjega oblikovanja, kot je rustikalni. 

  • Mini kamine

Vam primanjkuje prostora za kamin, a si ga neznansko želite? Nič lažjega. Izberite mini okrasni kamin, ki se izjemno poda na polico ali mizo. Nepogrešljivi pa so še ob druženju na terasi. Kompaktni in oblikovno izpopolnjeni mini kamini uporabniku omogočajo takojšnjo uporabo.

Kamini z montažo

Cenovno ugodni in estetsko dovršeni kotni kamini po meri

Kamini za dnevno sobo poskrbijo za očarljiv in navdihujoč bivalni prostor. Ste si ogledali pestro ponudbo podjetja EURIS d.o.o., a niste našli pravega kamina za svoj dom? Ne skrbite, saj podjetje ponuja izdelavo eko kaminov po meri. Skozi celoten postopek vas bo vodila ekipa strokovnjakov. Ti bodo zagotovili, da bo končni izdelek zasnovan po vaših željah v skladu z vašimi potrebami. Proizvodnja kamina poteka v štirih korakih. V prvem koraku boste ekipi s pomočjo fotografij, skic ali načrta zaupali svoje želje in zahteve. Drugi korak zajema izdelavo tehničnega načrta, tretji pa izpopolnitev le tega na podlagi povratnih informacij. Temu sledijo še potrditev načrta, v četrtem koraku pa izdelava kamina in dostava. Eko kamini so z visoko mero natančnosti ter v skladu z najvišjimi standardi kakovosti izdelani v Sloveniji.

Se sprašujete, koliko boste odšteli za kamin? Cene tistih po meri se razlikujejo od projekta do projekta. Vsak kamin je individualno zasnovan po željah naročnika, zato se razlikujejo glede na dimenzije, material in kompleksnost izdelave. V podjetju EURIS d.o.o. naročnikom zagotavljajo, da ne glede na to, kakšen kamin si zaželijo, so njihove cene še vedno konkurenčne. Cene kaminov v ponudbi pa si lahko ogledate na spletni strani www.ekokamini.eu