RAZPRODAJA OMEJENIH MODELOV -30%

Kamini (eko kamini) za vsako dnevno sobo, spalnico ali teraso in vrt

Kamini oz. eko kamini so postali pravi modni hit. Še vedno veljajo za razmeroma nov artikel na trgu, kljub temu pa jih že lahko najdete v marsikaterem stanovanju, na terasah in vrtovih, v recepcijah hotelov, restavracijah, salonih in še kje.

V podjetju Kamini na bioetanol – Euris d. o. o. vam ponujamo moderne eko kamine naše lastne znamke, v najrazličnejših izvedbah, ki so primerni za praktično povsod. Sprehodite se po naši spletni strani in si oglejte talne, stenske, kotne, vgradne in mini kamine. Na voljo so vam tudi zunanji kamini za teraso in vrt, ki jih je mogoče prestaviti v notranje prostore, ko postane zunaj neprijetno.

Če pa med njimi ni takšnega, ki bi bil primeren za vas, vam po naročilu izdelamo moderni kamin, prilagojen vašim zahtevam.

Izdelava okrasnega kamina poteka po stopnjah. V prvi stopnji želimo čimbolj natančno izvedeti vaše želje, zato nam po elektronski pošti pošljite skico, morda fotografijo, ali okviren načrt vaše ideje. Tako si bomo lažje predstavljali kakšen kamin na bioetanol ste si zamislili in tudi najlažje izdelali natančen, tehnični načrt. Le-tega vam bomo poslali v pregled in se na podlagi vaše potrditve lotili izdelave eko kamina po meri.

Ko bo izdelava okrasnega kamina na bioetanol končana, vam ga bomo pripeljali na dogovorjeni naslov.

Upamo si trditi, da so moderni kamini izpod naših rok izdelani visokokvalitetno, torej natančno, kar nam povedo tudi pozitivne reakcije zadovoljnih strank.

 

Vrste modernih eko kaminov na bioetanol z različnimi kapacitetami gorilnikov

Med kamini, ki so prepričali že mnoge, lahko najdete veliko različnih tipov, ki omogočajo tudi različne načine vgradnje, oziroma postavitve.

Talni kamini na bioetanol, so najbolj enostavni za vgradnjo - edino kar morate storiti, je vzeti kamin iz embalaže in ga postaviti na želeno mesto. Talni moderni kamin lahko poljubno prestavljate iz prostora v prostor in ga celo odnesete na balkon, teraso ali vrt. Na voljo so najrazličnejši modeli – večji, manjši, v kombinaciji s steklom, beli, črni, sivi in v drugih barvah. Med njimi boste zagotovo našli talni kamin, ki bo primeren za vaš dom ali poslovni prostor.

Naslednja izvedba so stenski eko kamini, ki omogočajo enostavno vgradnjo, še posebej če so nadometni. So lahki in izdelani iz jekla (barvanega), kot zaščita pa je običajno dodano steklo. Različne dimenzije elegantnih in minimalističnih stenskih okrasnih kaminov, omogočajo vgradnjo tako v velike, kot v manjše prostore. Pogosto jih naše stranke izberejo tudi za kopalnice. Glede na njihovo velikost, se razlikuje tudi kapaciteta gorilnika.

Vgradni kamini se še lepše vključijo v okolico, saj se brezhibno zlijejo s steno. Najpogosteje jih boste našli v modernih stanovanjih, saj jih danes arhitekti, pogosto vključijo v načrt že ob samem začetku opremljanja. To pa ne pomeni, da moderni vgradni eko kamin, ni mogoče vgraditi naknadno. Le-ta bo postavil ogrevanje na nov nivo in pripomogel k čudovitemu, domačnemu vzdušju v prostoru.

Kaj pa kotni kamin na bioetanol? To so okrasni kamini, namenjeni za vgradnjo v kot, oziroma v vogal stene. Na ta način je mogoče razmejiti prostor in imeti pogled na pravi ogenj iz dveh različnih lokacij stanovanja (na primer iz dnevne sobe in kuhinje). Njihov panoramski videz in dvostranski pogled na ogenj je nekaj, česar v preteklosti nismo bili vajeni, zato je kotni kamin eden izmed najpriljubljenejših.

 

Priljubljeni okrasni mini kamini ter zunanji kamini za teraso in vrt

Mini kamini bodo v vaše stanovanje vnesli pridih romantike in ob večerih ustvarili toplino in prijetno vzdušje. Mini eko kamin lahko postavite na polico, kuhinjsko ali klubsko mizo, lahko pa ga odnesete tudi ven, na teraso ali vrt in uživate ob spokojnosti, ki jo oddaja.

Zunanji oz. vrtni kamini, so lahko praktično vsi eko kamini, ki niso fiksno vgrajeni. Ker so lahki, jih je mogoče prestavljati iz enega na drugo mesto, tja kjer so pač potrebni. V poletnih večerih, zunanji kamini privlačijo poglede obiskovalcev in ustvarjajo čudovito vzdušje na zabavah in ob posebnih priložnostih.